ESCAPE ROOM : MAISON MYSTIQUE

"All is a riddle, and the key to a riddle, is another riddle"

Een escape room is een interactief spel waarbij een groep mensen in een kamer wordt opgesloten. De deelnemers moeten door middel van het zoeken naar sleutels, codes en aanwijzingen, en door het oplossen van puzzels en raadsels de kamer binnen de 60 minuten proberen te verlaten.

Made by THREEJAYS

"De kunstenaar is slechts iemand die vanuit de oplossing het raadsel kan maken." @Karl Kraus

Wie zijn we?
De mannen achter de schermen, met name 3 broers (Joren, Jelger & Jeen) en samen vormen we het bedrijf "3 J's". Maison mystique werd door ons bedacht, ontworpen en gebouwd. Één van ons zal u ook ontvangen als begeleider.

ONZE SPELCONCEPTEN

KAMER :
REIS ROND DE WERELD

Phileas Fogg had er volgens Jules Verne 80 dagen voor nodig. Jullie krijgen van ons slechts 60 minuten om een reis rond de wereld te voltooien. Eenmaal de deur dichtgaat start jullie reis door onze wereld. Zoek jullie weg via puzzels, raadsels en langsheen allerhande opdrachten. Als alles goed gaat, zien wij jullie een uurtje later terug.

JUNIOR KAMER :
MINI'S i.h. OERWOUD

De brutale gorilla Guust is een grote pestkop. Hij heeft alle bananen uit het oerwoud gestolen en verstopt om ze allemaal zelf te kunnen opeten. Helpen jullie de dieren van het oerwoud om de bananen terug te vinden? Haast jullie want Guust heeft reuzehonger...

COMING SOON :
KAMER : DE MUURMOORD

In een blokhut in het bos op de Oudenberg doe je een akelige ontdekking.. een lijk in de blokhut. De dader moet wel één van de drie broers zijn die de blokhut bouwde jaren geleden. Jullie hebben 60 minuten om de dader te ontmaskeren en aan te geven.. anders zal niemand van de broers jullie laten gaan..