ESCAPE ROOM : MAISON MYSTIQUE

"All is a riddle, and the key to a riddle, is another riddle"

Een escape room is een interactief spel waarbij een groep mensen in een kamer wordt opgesloten. De deelnemers moeten door middel van het zoeken naar sleutels, codes en aanwijzingen, en door het oplossen van puzzels en raadsels de kamer binnen de 60 minuten proberen te verlaten.

Made by THREEJAYS

"De kunstenaar is slechts iemand die vanuit de oplossing het raadsel kan maken." @Karl Kraus

Wie zijn we?
De mannen achter de schermen, met name 3 broers (Joren, Jelger & Jeen) en samen vormen we het bedrijf "3 J's". Maison mystique werd door ons bedacht, ontworpen en gebouwd. Één van ons zal u ook ontvangen als begeleider.

ONZE SPELCONCEPTEN

*****NIEUW*****
KINDER-STADSSPEL :
WORD JIJ OOK GEHEIM AGENT?

De GGKP of de Geheime Geraardsbergse Kinder Polite is een ultrageheime groep kinderen die de misdaad in België bestrijdt. Al jaren siddert en beeft elke boef in Vlaanderen van de GGKP met zijn stoere kinder-agenten. De GGKP is nu op zoek naar nieuwe stoere agenten!!
Kom je trainingstas ophalen in de escape room en ga op stap door Geraardsbergen. Als je alle opdrachten van je training binnen de tijd kan afronden, kan ook jij agent worden van de GGKP.

KAMER :
REIS ROND DE WERELD

Phileas Fogg had er volgens Jules Verne 80 dagen voor nodig. Jullie krijgen van ons slechts 60 minuten om een reis rond de wereld te voltooien. Eenmaal de deur dichtgaat start jullie reis door onze wereld. Zoek jullie weg via puzzels, raadsels en langsheen allerhande opdrachten. Als alles goed gaat, zien wij jullie een uurtje later terug.

KAMER : DE MUURMOORD

Een verdwijning... een moord?... in een blokhut in de Oudenbergstad ga je samen met vrienden of familie op onderzoek maar dan wordt (of is het word) je betrapt door één van de 3 broers, die de hut bouwden lang geleden. Eén van hen moet er iets mee te maken hebben. Je wordt opgesloten in de blokhut en enkel de waarheid kan je helpen ontsnappen.