ESCAPE ROOM : MAISON MYSTIQUE

"All is a riddle, and the key to a riddle, is another riddle"

[PAGE TO BE TRANSLATED] Een escape room is een interactief spel waarbij een groep mensen in een kamer wordt opgesloten. De deelnemers moeten door middel van het zoeken naar sleutels, codes en aanwijzingen, en door het oplossen van puzzels en raadsels de kamer binnen de 60 minuten proberen te verlaten.

Made by THREEJAYS

"De kunstenaar is slechts iemand die vanuit de oplossing het raadsel kan maken." @Karl Kraus

Wie zijn we?
De mannen achter de schermen, met name 3 broers (Joren, Jelger & Jeen) en samen vormen we het bedrijf "3 J's". Maison mystique werd door ons bedacht, ontworpen en gebouwd. Één van ons zal u ook ontvangen als begeleider. Daarnaast vervullen we ook de rol van monitor in ons teambuilding concept (zie pagina Teambuilding)

ONZE SPELCONCEPTEN

KAMER : REIS ROND DE WERELD

Phileas Fogg had er volgens Jules Verne 80 dagen voor nodig. Jullie krijgen van ons slechts 60 minuten om een reis rond de wereld te voltooien. Eenmaal de deur dichtgaat start jullie reis door onze wereld. Zoek jullie weg via puzzels, raadsels en langsheen allerhande opdrachten. Als alles goed gaat, zien wij jullie een uurtje later terug.

JUNIOR KAMER : MINI'S i.h. OERWOUD

TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR
(ombouw naar caravan)

De brutale gorilla Gust is een grote pestkop. Hij heeft alle bananen uit het oerwoud gestolen en verstopt om ze allemaal zelf te kunnen opeten. Helpen jullie de dieren van het oerwoud om de bananen terug te vinden? Haast jullie want Gust heeft reuzehonger...

TEAMBUILDING : WERKNEMER V.H. JAAR

Versla je collega's in een spannende teamstrijd. Aan de hand van allerhande spelopdrachten die in wisselende teambezettingen gespeeld worden, kan je individueel punten behalen. Op het einde wint de meest veelzijdige speler de titel van "Werknemer van het jaar".